Szukaj na stronie
Zamknij wyszukiwanie

Nowe sportowe T-shirt’y w katalogu marki Crimson Cut

Strona główna » Aktualności » Nowe sportowe T-shirt’y w katalogu marki Crimson Cut
Nowe sportowe T-shirt’y w katalogu marki Crimson Cut

Nowa marka odzieży Promostars, dedykowana klientom którzy oczekują wysokiej jakości i modnego kroju to Crimson Cut.  W portfolio tej marki znajdą Państwo wiele ciekawych pozycji odzieży reklamowej, pracowniczej i sportowej. Z tej ostatniej kategorii zwrócić Państwa uwagę pragnę na koszulki Sprint i Ladies’ Sprint. Jest to zaawansowany technicznie sportowy t-shirt wykonany w technologii bezszwowej. Materiał (54% poliester, 46% polamid) z zastosowaniem stref o zmodyfikowanych splotach dla lepszej cyrkulacji powietrza i odprowadzenia wilgoci.  Oddychająca, szybkoschnąca dzianina, pomaga utrzymać suchość ciała i jego optymalną temperaturę.

Wykończenie antybakteryjne zapobiega powstawaniu nieprzyjemnych zapachów. Dwukolorowa struktura materiału, dopasowany krój, raglanowe rękawy oraz ściągacz wykonany z materiału głównego. Koszulka posiada dekoracyjne przeszycia typu interlock, oraz taśmę wzmacniającą na karku w kontrastowym kolorze.

T-shirt Sprint i Ladies’ Sprint to idealnie rozwiązanie dla osób prowadzących aktywny tryb życia, sportowców, biegaczy. Koszulki Sprint świetnie nadaje się do wykonania nadruku metodą sublimacji. Sublimacja to technika druku umożliwiająca zdobienie jasnych koszulek wykonanych z poliestru. Wzór drukowany jest na specjalnym papierze transferowym, a następnie wgrzewany na tkaninę za pomocą prasy, barwiąc włókno, dzięki czemu jest najtrwalszą techniką druku.

Szybki kontakt

AGRAF dystrybutor Crimson Cut